
Kotihoito-ohjeet

Kotihoito-ohjeet
Kotihoito-ohjeita noudattamalla autat kynsiäsi pysymään kauniina ja turvallisena huoltojen välillä
HUOM! en anna kynsille takuuta, mikäli kotihoito-ohjeita ei ole noudatettu!
- Kynsinauhaöljyä (myös käsivoidetta) suositellaan käytettäväksi useamman kerran päivässä. Käytä öljyä myös kynnen alapuolelle, näin ehkäistään geelin irtoamista kynnestä.
- Huolehdi käsihygieniasta; käsienpesun yhteydessä käytä kynsiharjaa.
- Kynsiä tai kynsinauha-aluetta ei tule repiä, räpeltää, pureskella, nyppiä jne.
- Kynsiä ei saa käyttää työkaluina! Kynsillä ei saa naputtaa, rapsuttaa, nakuttaa, kolistella tms.
- Rakenteiden päällä voi käyttää kynsilakkaa, mutta kynsilakka tulee poistaa asetoonittomalla kynsilakan poistoaineella ENNEN HUOLTOON ENNEN KYNSIPALVELUUN SAAPUMISTA.
- Siivotessa, tai muuten liuottimia , pesu-/puhdistusaineita käsitellessä on suositeltavaa käyttää suojakäsineitä.
-Kynnet voivat reagoisa lämpotilan vaihteluihin, joten esim kylmällä säällä ulos mennessä on suositeltavaa laittaa käsineet käteen jo sisällä.
-Jos kynsi menee rikki, KYNTTÄ EI SAA LIIMATA ITSE. Rikkinäisen /liimatun /ilmaantuneen kynnen alle voi mennä kosteutta, joka voi herkästi aiheuttaa kynnen bakteeritulehduksen. Varaathan heti korjausajan, mikäli kynsi menee rikki, tai on ilmaantunut.
-Geelilakkausta, vahvistuksia tai rakennekynsiä ei suositella viilattavan itse. Mikäli kynsiä on viilattu väärin/liikaa voi kynsiteknikko joutua tekemään Rakennekynsien/geelikakkauksen poiston, jotta kynnet saadaan oikeaoppiseen salonkimuotoon.
- Rakennekynsien, vahvistusten ja geelilakkausten poistoa ei suositella tekevän itse, vaan se tulee jättää ammattilaiselle.
- Kynsiteknikon suosittelemaa huoltoväliä tulee noudattaa.
-Ongelmatilanteessa pyri ottamaan kuva ja välittömästi yhteys tekijään.